Valutor:

Asics Män Äkta Gel-DS Trainer 22 löparskor Svart Sneakers zpRVLqDE

  • 567 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,503  s.kr547
Spara: 64% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Asics Män Äkta Gel-DS Trainer 22 löparskor Svart Sneakers zpRVLqDE
Asics Män Äkta Gel-DS Trainer 22 löparskor Svart Sneakers zpRVLqDE
Asics Män Äkta Gel-DS Trainer 22 löparskor Svart Sneakers zpRVLqDE

Asics

ASICS Gel DS Trainer 22 kör ShoesThe Asics Gel DS Trainer 22 är den perfekta skon för dem som söker fart och snabbt är klar. Maximera din prestation med en guidad push-off och energi i framfoten.


Öppen Mesh övre


Öppen mesh överdelar kommer att innesluta varje fot andas komfort. Perforerar i tyg ökar luftflödet; att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. Sömlös konstruktion funktioner för irritation-fri passform; så du kan njuta av löpningen med minimal friktion, eftersom vi vet hur gnidning och blåsor kan förstöra din dag. En ComforDry innersulan vaggor foten med ventilerande, fukttransporterande lätthet; hindrar utvecklingen av som distraherande clammy känsla och håller dig sval och motiverade. Hälen kramade systemet, en exoskeletal hälkappa, garanterar perfekt komfort och passform; det vaggor fotleden och hjälper för att förankra foten till mellansulan.


Flytefoam mellansula


FlyteFoam bor i mellansulan. Ett generöst lager av skydd, studsa och komfort; Det ger dig oöverträffad stötdämpning och en livlig resa. FlyteFoam är den lättaste dämpning material ASICS har någonsin gjort, 55% lättare än branschstandard, EVA, och buffrar det mot marken för att skydda dig från onödiga stress och trötthet. Dess förstärkta, organiska fibrer låt den materiella studsen tillbaka till sin ursprungliga form efter varje körning; så du kan träna hårdare, oftare, längre, utan att oroa dig att dina skor inte skulle kunna ta den. Motståndskraftiga och vinnande, FlyteFoam teknik kan du köra med en känsla av att dina fötter inte ens röra marken. Inbäddad i en mjuk plattform, och komplimang sin studsiga natur, är rearfoot GEL dämpning System. Detta fungerar för att minska chock under fasen inverkan; skonar lederna som din sprint ner på oförsonliga betong och möjliggör en smidig övergång till mitten av hållning. ASICS kontrast sin dämpning med den dynamiska Duomax Support System. Genomförts på den mediala sidan, det hjälper till att kontrollera pronation; ökad stabilitet och stöd utan att offra ljus vikt eller comfort.


DuoSole yttersula


Den Propulsion Trusstic System använder en termisk plast skaft på yttersulan att kanal energi in framåt framdrivning. Detta system fungerar genom spegling funktionen av fotens ligament. Detta förvandlar foten från en flexibel struktur, för stötdämpning genom hälisättning och halva hållning, till en stark, fast spaken att ge framåt framdrivning. Påverkan vägledning System Technology är en teknisk design, baserad på filosofin i den mänskliga kroppen, som tillåter foten att utföra en mer naturlig häl-till-tå-rörelse. Denna teknik är baserad på 3 priciples: kontakt-, MidStance- och framdrivning. ASICS' designfilosofi sysselsätter länkade componentry att förbättra fotens naturliga gång från hälisättning till tå-off. Vägledning linje-tekniken använder en vertikal flex groove för att uppmuntra konsekvent lastöverföring i framdrivning skede; att minska trötthet och skaderisken. En DuoSole yttersula är klar Gel DS Trainer 22, leverera flexibla och lätta grepp. DuraSponge teknik distribuerar strategiskt AHAR + (Asics High nötningsbeständiga gummi) i hög stress områden att leverans bitande grepp och extra dämpning, utan att kompromissa med skons beständighet. Välj den Gel DS Trainer 22, för en robust men lyhörd ride.