Valutor:

Mizuno Dam Sälj Hög Kvalitet Wave Paradox 4 löparskor Blå Sneakers 6xnl9xaO

  • 983 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,535  s.kr582
Spara: 62% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Mizuno Dam Sälj Hög Kvalitet Wave Paradox 4 löparskor Blå Sneakers 6xnl9xaO

Mizuno

Mizuno Wave Paradox 4 kvinnors löparskor är utformad för en otrolig passform, Wave Paradox 4 kombinerar maximalt stöd med en lätt, lyhörd ride. Den perfekta balansen för din dagliga körningar.


Övre


Dynamotion Fit överdelar kommer att innesluta varje fot andas komfort. AIRmesh används för att öka luftflödet; att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. Dynamotion Fit handlar om att skapa en sko som fungerar med din fot genom utformning och material som används för att skapa den. Som din fot vändningar, böjer och sträcker sig i varje steg, flyttar skon övre med dig. Flex öljetter att hålla hälen säkert genom att låta övre till stretch och kontrakt som det behövs. minska i-sko slirning för en jämn och störningsfri åktur. Stretchmesh eliminerar de högar och dra som kan orsaka obehag och även blåsor, särskilt vid tå-off. Funktioner i Dynamotion passform skapar tillsammans en sko som får ur vägen, så du kan bli den bästa löpare som du kan vara. Överlägg wrap i mellanfoten och hälen att öka sidostabilitet. En premium insock ligger ovanpå lätta mellansula att leverera en extra, flyttbara, lager av komfort och dämpning. En ny U4icX strobel varar styrelsen har genomförts för en ännu cushier, flexibel fotbädd.


Mellansula


Mizuno omgjorda, fullängds U-formade fläkt Wave teknik bor i mellansulan att dämpa stötar och tillhandahålla en fast, solid plattform för stabil kör. Inspirerad av naturen och inklämt mellan U4icX och U4ic mellansula material, har fläkt vågens unika struktur vågor av olika höjder för att förbättra både stabilitet och dämpning. Högre densitet plattan på den mediala sidan av mellansulan finns för att kontrollera överpronation, förebygga skada och löpande effektivisering. Den egenutvecklade teknologin avleder också krafter från foten för en mer smidig, vadderad känsla på varje steg. Tillverkas från Pebax Rnew, skonar vågens hållbart byggande lederna som du slår ned på hårt, oförsonliga betong, medan svara till sina konsumenter miljömedvetenhet. Prestanda inte äventyras dock, du stilla få: exceptionell lätthet, våren-back, slagtålighet och förbättrad flex utmattningshållfasthet. Den unika U4ic mellansula plattformen omsluter Wave plattan för att öka nivån av komfort och prestanda som tillhandahålls av den våg Paradox 4, utan att offra dess stabil karaktär. Det är en konstruerad polymer som är ljus, lyhörd och vadderade, och det ger du dessa egenskaper, kilometer efter kilometer, dag efter dag. Därefter, under wave plattan finns ett lager av U4icX skum för att lägga till ännu en klick av premium markförhållanden mjukhet.


Yttersula


Bo sval och torr som du pund trottoarer. Mizuno Intercool löser problemet med värme och luftfuktighet uppbyggnad i en löparsko. Det gör detta genom att införliva ett fullängds ventilationssystem i sulan på skon som tar bort värme och fukt från foten genom ett system av ventilationskanaler för, att hålla flaggning fötter glada på längre avstånd dagar. Hållbarhet och dragkraft anlända i form av en X10 yttersula. Det extremt stora kol gummit möjliggör längre slitage i slagtålig områden och ger mer dragkraft vid heel strike. Så kan du köra hårt, att veta att dina skor kan hantera värmen. Slutligen, Mizuno integrera deras Smoothride-teknik för att minimera snabb acceleration och decelaration av foten under övergången, skapa jämnaste rida möjligt. SmoothRide börjar arbeta nu din fot vidrör marken. Flex Grooves pryder yttersula för att främja naturlig rörelse från hälen till framfoten, inleda det gunga-stol motion för vätska, ohämmade framsteg. Välj den våg Paradox 4, för slick hastighet och smidig stabilitet.